ВИДЕО

Lady VITA Help – Здрави и красиви по време на диета

Lady VITA Help

Страницата на Lady VITA Help в магазина – ТУК

Lady VITA Help – витамини за протекция на здравето по време на диета. Те подпомагат красотата на кожата, косата, здравето на ставите и повишават имунната система на всички, които са на диета.

За Вас, скъпи дами, в състава на Lady VITA Help сме включили богат мултивитаминен комплекс грижещ се за здравето на Вашите коса, кожа, нокти и подсилващи имунната Ви система. Освен това, за всички спортуващи и подложени на натоварване дами, има и комплекс от възстановителни аминокиселини, спомагащи за възстановяването на тонуса и мускулатурата след тренировка.

Влючен е и комплекс, подпомагащ процеса на отслабване. Вие горите мазнините по време на диета с комплекс „Стройно тяло”. И не на последно място по значение е прекрасният и богат на съдържание комплекс за протекция на ставите. В него са включени, освен стандартните съставки Глюкозамин Сулфат, Хондроитин и  МСМ, и една много ценна и скъпа съставка, която не винаги присъства в конкурентните на Lady VITA Help продукти – Хиалуронова киселина. Това е най-важната за еластичността на кожата съставка, играеща главна роля за поддържането на младостта и здравето години наред.

Lady VITA Help

Препоръчителна доза: 2 таблетки дневно.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.