ВИДЕО, КРЕАТИН

Plasma Creatine – креатин оръжието на Power FOOD

Plasma Creatine - креатин оръжието на Power FOOD

Страницата на Plasma Creatine в магазина – ТУК

Plasma Creatine на Power Food е нов, революционен продукт. Той представлява 100 % микронизиран креатин монохидрат, разтворен във въглехидрати в течна форма. Освен добре познатите ползи от креатин монохидрат, този продукт дава много безспорни предимства:

• НЕЗАБАВНО 100% УСВОЯВАНЕ

• ЛЕСЕН И УДОБЕН ПРИЕМ

• ПРЕВЪЗХОДЕН ВКУС

С Plasma Creatine всеки може да бъде сигурен в успеха си. Включения в него 100% микронизиран креатин монохидрат се счита за най-доброто постижение на десетилетието в областта на хранителните добавки за спорта. Проучване след проучване доказват забележителната способност на креатина да повишава спортните постижения. Той е безспорен лидер на масовия пазар за спортни храни. Приемате ли Креатин Монохидрат, скоро ще увеличите работната си тежест и ще забележите, че не се нуждаете от дълги почивки между тежките серии, ще провеждате по-интензивни тренировки с бързо възстановяване.

Освен гореспоменатите привилегии на Креатина, беше открита и друга – той ускорява процеса на изгаряне на мазнините, като в същото време съдейства за изграждане на чиста мускулна маса.

Препоръчителна доза: 1 доза (1 супена лъжица) преди и 1 след тренировка. За най-добри резултати комбинирайте с N.O. Hard Power на Power Food.

РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.