ВИДЕО, ПРОТЕИНИ

Platinum Power Whey – протеиновата супер оферта на Power Food

Platinum Power Whey feat

Страницата на Platinum Power Whey в магазина – ТУК

Platinum Power Whey – перфектната матрица от най-висококачествения суроватъчен протеин хидролизат и протеин изолат като източници на белтъчини за ефективното изграждане на мускулна маса.

Platinum Power Whey – инстантен и агломериран, с много бързо усвояване, подходящ за употреба непосредствено след тренировка.

Platinum Power Whey – с високо съдържание на белтъчини и верижно разклонени аминокиселини.

Всички са нясно с факта, че ако тренираш, се нуждаеш от протеини. Суроватъчният протеин е нещо, което спортистите не могат да захвърлят просто така, защото им е крайно необходим. Да тренираш без Platinum Power Whey е все едно да играеш ръгби без каска. Ако нещо ти върши работа, тогава използвай го! Ето защо ние ви предлагаме без компромиси само най-доброто – 100% чист суроватъчен протеин.

Протеините са изключително необходими за натрупване на мускулна маса. Ние знаем това отдавна. Знаем също, че суроватъчните протеини са най-добрият протеинов източник за културистите. Ако съберете на едно място всички добавки, от които се нуждаете, ще се убедите сами, че няма начин да изключите оттам Platinum Power Whey. Разбира се, за да създадем най-ефективната добавка, ние прибавихме и аминокиселини с разклонена верига (BCAA), но това се разбира от само себе си.

Препоръчителна доза: Препоръчва се от 2-3 пъти дневно 1 доза (30 гр.) с вода или мляко.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.